Алкохолен уикенд: Петима шофьори изтрезняваха в ареста

Алкохолен уикенд: Петима шофьори изтрезняваха в ареста

Сподели с приятели!

В петъчната сутрин около 06:50 часа в град Шумен на ул. “Университетска” от служители на РУ Шумен и сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР Шумен е извършена проверка на 23-годишен мъж от село Стоян Михайловски , който е управлявал лек автомобил „Ауди“, с шуменска регистрация. С техническо средство е измерена 1,21 ‰ концентрация на алкохол в кръвта.

На следващия ден около 23:40 часа в град Нови пазар на ул. “Петко Д. Петков” полицията спира 37-годишен мъж от град Нови пазар, който е управлявал мотопед, с чужда регистрация. Установено е, че водачът е неправоспособен. С техническо средство е измерена 1,59 ‰ концентрация на алкохол в кръвта.

Малко по-рано в същия ден в град Шумен на ул. “Софийско шосе” от служители на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР Шумен е извършена проверка на 40-годишен мъж от село Осеновец , който е управлявал лек автомобил „Мерцедес“, с шуменска регистрация. С техническо средство е измерена 2,60 ‰ концентрация на алкохол в кръвта.

В ранните часове на неделя в град Нови пазар на ул. “Цар Освободител” е проверен и 35-годишен мъж от село Крива река, който е управлявал лек автомобил „Опел“, с шуменска регистрация. С техническо средство е измерена 2,28 ‰ концентрация на алкохол в кръвта.

Тази сутрин около 05:30 часа в град Шумен на ул.”Марица”  при посетен сигнал за пътен инцидент от служители на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР Шумен е извършена проверка на 22-годишен мъж от град Шумен, който е управлявал лек автомобил „БМВ“, с шуменска регистрация. С техническо средство е измерена 2,24 ‰ концентрация на алкохол в кръвта. Всички шофьори са задържан за срок до 24 часа.

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *