Апаш задигна 500 лева от магазин, хванаха го

Апаш задигна 500 лева от магазин, хванаха го

Сподели с приятели!

Полицейски служители от районното управление във Велики Преслав установиха и задържаха извършител на взломна кражба часове след като я извършил.

За кражбата от смесен магазин в село Иваново било съобщено на 10 май сутринта , след отваряне на търговския обект. След влизане в магазина било забелязано, че касата е отворена и липсвали пари.

Подаден е веднага сигнал в полицията. На място пристигнал полицейски екип. При извършения оглед било установено, че „апашът“ проникнал в търговския обект след като взломил решетка на прозорец. От касата извършил кражба на сумата от 500 лева.

Проведените издирвателни действия за установяване на извършителя започнали веднага и няколко часа по-късно дали резултат. На ул. „Коста Шапков“ в селото за проверка бил спрян водач на мотопед без поставени табели.

Изяснено било, че не е регистриран по надлежния ред, за което било образувано досъдебно производство. По време на проверката 19-годишен местен жител отишъл при униформените и започнал притеснено да ги разпитва защо има толкова много полиция в селото и какво търсят.

Кварталният полицай провел беседа с Х.А. Той се издал, че знае за кражбата.Малко след това признал, че той откраднал парите от магазина. Завел униформените в дома си и им предал доброволно сумата.Парите били непокътнати. Възстановена е цялата сума, открадната от магазина.

Shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *