Апел: Мъжът, пострадал в тежката катастрофа има нужда от кръводарители

Сподели с приятели!

54-годишният Васил Станков Георгиев, който пострада тежко при катастрофата на бул.”Симеон Велики” снощи има нужда от 10 кръводарители. Това съобщи за Шумен Отблизо дъщерята на пострадалия шофьор.

Мъжът е настанен в болница с множество счупвания. Има фрактури на подбедриците, таза, носа, както и счупени ребра. Близките му умоляват всеки, който има възможност да дари кръв, посочвайки името – Васил Станков Георгиев.


Припомняме, че в 18:13 часа вчера, в дежурната част на ОДМВР- Шумен е приет сигнал за катастрофа на бул.“Симеон Велики“ в града. Към мястото на инцидента веднага са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

Изяснено било, че водач на лек автомобил Опел „Омега“ с шуменска регистрация се движил от бул.“Плиска“ към бул.“Симеон Велики“. При включване към булеварда не пропуснал движещия се по път с предимство водач на лек Фолксваген „Голф“ с шуменска регистрация и се ударили. След удара опелът се завъртял на пътното платно и се ударил в дърво. Наложило се спасители от шуменската пожарна да режат вратата, за да извадят 54-годишния водач на автомобила. Откаран е за преглед в шуменската болница. Бил е контактен, в момента преминава медицински изследвания. Водачът на голфа , 19-годишен , е невредим, пробата му за алкохол е отрицателна. Двамата водачи са правоспособни.

Shumenotblizo.com

Може да харесате още...

Education Template