Бирол – шуменецът, който взриви нета с брутално смешни клипове

Бирол – шуменецът, който взриви нета с брутално смешни клипове

06.03.2019 0
Сподели с приятели!
  • 1.5K
    Shares

Вероятно сте го засичали, скролвайки из нюзфийда във Фейсбук. Клиповете, които прави се разпространяват като вирус, защото няма как да не ви заразят с добро настроение и да ви  разсмеят до сълзи.

https://www.facebook.com/birolnecatt/videos/2386487348038473/?eid=ARCkKPONzWk3dsPvF95QKkPoQ3YiS5BJLhWYYZ20etsK1FWDLoxeGlyF3juDcRVVfWkGSPsYmoNRqlsP

Той е млад, амбициозен и уникално забавен. Повечето от вас ще го разпознаят като „услужливата приятелка” – Пенка, която има решение на всеки проблем.

Може да го видите и като наивната Поли, а ако до тук не сте се сетили, то няма как да не разпознаете гласът му, който озвучава различни клипчета със забавни и остроумни реплики.

https://www.facebook.com/birolnecatt/videos/2389507241069817/

Той има над 10 000 последователи във Фейсбук, 41 000 го следват в Инстаграм, а постовете му имат милиони гледания.

Бирол е на 26 години, роден и израснал в Шумен. От 6 години живее в Германия, но е на мнение, че никое място не може да замени родината.

Преди две години Бирол започва да снима клипове, свързани със спорта, но заради проблеми с коляното преустановява снимачния процес. Малко по-късно, вдъхновен и подкрепен от приятели, той се запалва по снимането на забавни видеа.

Вижте какво сподели той пред репортер на Шумен Отблизо:

Как се “роди” Пенка и кое вдъхнови нейния образ?

Образът на Пенка е вдъхновен от реални случки, на които съм ставал свидетел. Тя е превъплащение на част от нещата, които някои момичета правят. Това в никакъв случай не трябва да ги обижда, аз виждам забавната част и просто я пресъздавам и заснемам.

За какво мечтаеш?

Основното нещо, към което съм се стремил в живота винаги е било да бъда добър човек. Да остана себе си, да се реализирам в живота и да намеря правилния човек за мен. След като имах здравословен проблем с коляното, разбрах че здравето също е важно и трябва да го ценим.

Живееш в чужбина, там ли мислиш да се реализираш?

България ми липсва, но тук шансът за реализация е много по-голям. В България също има възможности, но е много по-трудно. Когато човек живее в друга страна, той се отдалечава и от самия манталитет, привиква с чуждото. Липсват ми хората, приятелите. В Германия са учтиви, но винаги усещаш границата и дистанцията между теб и тях.

И тъй като всичките му идеи идват спонтанно, то хилядите му фенове могат да очакват още забавни изненади. А във връзка с днешния му рожден ден, екипът на Шумен Отблизо и негови приятели му пожелават успешна реализация, нови професионални върхове и още повече последователи. Честит рожден ден!

Снимка: Musi&Oya photography

Shumenotblizo.com