Вашият онлайн магазин: SuperPazar.bg – качествени стоки на супер цени!

Вашият онлайн магазин: SuperPazar.bg – качествени стоки на супер цени!

SuperPazar.bg е нов онлайн магазин, който предлага разнообразни стоки за всеки. На фона на многото търговски вериги и други онлайн търговци, ние решихме да запълним една пазарна ниша, която да удовлетвори всеки потребител. Преди да започнем активна търговска дейност, нашият екип премина през задълбочено маркетингово проучване и анализ на стоки, които потенциално да запълнят потребителската кошница на българския клиент. Проучихме стоки от Англия, Русия, Германия и още няколко държави, като заложихме на доказано качествени марки, част от които не са известни на българският пазар.

С огромно удоволствие, можем да обявим, че вече от две седмици, нашият уебсайт www.superpazar.bg е активен и има разнообразна продуктова наличност. Нашите цени са висококонкурентни, защото осъществяваме директен внос и също така не поддържаме раздут административен департамент. Изцяло системата е автоматизирана и съгласувана с нашите доставчици, което гарантира наличието на всеки продукт. За търговците на едро сме подготвили индивидуални оферти, със съответни отстъпки и привилегии.

SuperPazar.bg ще добави една нова гама, качествени продукти на ниски цени във вашето ежедневие. Не пропускайте да проверявате нашият сайт и социална мрежа https://www.facebook.com/superpazarbg/ за промоции. Бихме се радвали, ако имате препоръки или желани продукти, които да добавим в нашият огромен каталог.

 

Рекламна публикация