В Никола Козлево търсят най-красивата мартеничка

В Никола Козлево търсят най-красивата мартеничка

Сподели с приятели!

МКБППМН и Община Никола Козлево обявява конкурс за мартеници под надслов “Пижо и Пенда” и утвърждава следните регламенти на конкурса:

Регламент за участие в конкурса:

В конкурса могат да участват всички деца на територията на Община Никола Козлево разпределени в следните възрастови групи: – І група – ДГ – ІІ група – І-ІV клас – ІІІ група – V-VІІІ клас.

Всеки участник участва с една мартеница, мартениците трябва да бъдат изработени ръчно. Всяка мартеница трябва да бъде придружена със следната информация:

– трите имена и възраст на автора/авторите;

– наименование на училище или детска градина;

– за предпочитане е всяко училище, или детска градина да си изработи табло, на което да бъдат закачени всички мартенички, – всяка детска градина и училище да се изготви поименен списък на участниците.

Във всяка категория ще има излъчени победители. Наградния фонд на конкурса ще включва предметна награда и грамота за участие в конкурса. Мартениците ще се приемат от 18.02.2019 г. до 28.02.2019 г. в сградата на Общинска администрация – Никола Козлево, пл. „23-ти септември № 5 ( І ет., ст.№8) Всички мартеници ще бъдат подредени в изложба в сградата на Общината. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на сайта на общината на 06.03.2019 г.

Shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *