В празничния ден: Какво върна учители и ученици в училище?

В празничния ден: Какво върна учители и ученици в училище?

Сподели с приятели!

Школото е място, където децата прекарват голяма част от времето си. Именно средата определя съзнанието и моделите на поведение на всяко човешко същество.

Тя може да мотивира и вдъхновява децата или пък обратното.

“По различни причини доброволческата работа в нашето общество не е много популярна. Липсата на доброволна работа лишава децата от възможността да приемат малки задачи, които биха създали чувство за отговорност в дългосрочен план у тях и биха развили способността им да работят в екипна среда”, така обясниха от СУ “Панайот Волов” днешната инициатива, която проведоха по проект
„Обичам моето училище“ на LightSource charity.


Той дава възможност учениците да развият чувство за взаимна помощ и отговорност за своите задължения, за обществото и за околната среда.


“Щастливи сме, че започнахме работа по подпроекта „Артистични фоайета“, гордеем се с начина, готовността и отдадеността, с които нашите ученици се включиха в него! Ние – учители, ученици и родители, ще вдъхнем нов живот на палетите, които ни дариха, и ще обновим вида им. Фоайетата в училище ще станат място за отдих – ще създадем пространства с удобни мебели, библиотеки с книги и цветя „Чистачи“.
Благодарим на всички ученици, учители и благотворители, които помогнаха за осъществяването на това достойно начинание!”, посочиха от училището.

Снимки: СУ “Панайот Волов”

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *