Галена и Деси Слава пяха за Ники – резултатът

Галена и Деси Слава пяха за Ники – резултатът

Сподели с приятели!

Фолк дивите Галена и Деси Слава пяха благотворително в денс клуб “Колизеум” в подкрепа на Ники. Събитието събра по-малко хора от очакваното, но въпреки скромното присъствие от него бяха събрани 5 400 лева.

“Вярвахме, че ще има много повече хора, но финансовата страна на нещата отдръпва хората. Когато става дума за човещина, не трябва да се щадим. Утре може и ние да се окажем в такова положение”, посочи певицата Галена.

Приятелите на Ники му пожелаха скорошно възстановяване и да не забравя, че те ще бъдат с него в дългата битка.

Припомняме, че Николай Чолаков се бори за живота си след като на 5-ти октомври претърпява тежка катастрофа край Девня. 28-годишното момче бе в болница в София, а след това транспортиран в Турция. След продължително лечение, Николай бе изведен от медикаментозната кома, а състоянието му – стабилизирано.

Поради привършване на средствата и изтичане на разрешения за престой период от 90 дни за български граждани в Република Турция, Ники беше изписан и транспортиран успешно в МБАЛ “Шумен”. Предстои възстановителен период и ще се извършва долекуване и рехабилитация, за да може да бъде подготвен успешно за предстоящата операция.

Планираната операция ще струва около 35 000 евро и ще бъде за фиксиране на шийните прешлени.

Ники е амбициран да се възстанови напълно и с ваша помощ се надяваме да осъществим мечтата му!

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *