Доброто дело: Горското дари дърва за огрев на БК”Шумен груп”

Доброто дело: Горското дари дърва за огрев на БК”Шумен груп”

Сподели с приятели!

“Искам да благодаря на УС и на цялото ръководство на Североизточното държавно предприятие, благодарение на които можем да продължим да тренираме, въпреки очакваното захлаждане. В залата ни на „Калиакра“ 2 в Шумен спортуват ежедневно над 60 човека и 10 кубика дървата за огрев, които получихме като дарение от предприятието ще ни стигнат за отопляне на залата до края на сезона, а и в началото на следващата зима”, написа в социалните мрежи председателят на спортния клуб по бокс „Шумен груп“ и старши треньор Ивалин Иванов.

В началото на зимата от клуба са закупили със собствени средства дърва, но те се оказват недостатъчни. В залата тренират и 25 деца, заради които Ивалин Иванов иска да се поддържа по-висока температура.

“Целта ми е децата да бъдат възпитавани в най-добрите традиции на българския спорт. При нас не са разрешени цигари, алкохол и наркотици. Спортът създава истински хора и за нас е важно все по-вече младежи да тренират, вместо да си губят времето и да пропиляват живота си. За да постигнем всичко това обаче ни трябва малко помощ, защото клубът ни е млад, а регистрацията ни е от миналото лято. От СИДП ни помогнаха и отново искам да благодаря на хората от предприятието, които ни подадоха ръка във важен за нас момент”, каза старши треньорът на БК „Шумен груп“ Ивалин Иванов.

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *