Еко-академия „Нулев отпадък“ в Шумен

Еко-академия „Нулев отпадък“ в Шумен

Сподели с приятели!

“Общински младежки съвет в партньорство със Zero Waste Bulgaria (Нулев отпадък България), огранизира еко-академия „Нулев отпадък“ и кани всички младежи на възраст 15-29г. да се включат в двудневно обучение, което ще се проведе в Информационния център на паметника “Създатели на българската държава” (намиращ се на паркинга горе) от 04.05 до 05.05.2019г.

По време на академията всеки ще има възможност да се запознае с философията и основните за нулев отпадък, и да научи лесни методи за намаляване на отпадъка, който генерираме всеки ден. 

Целта на академията е да информира младежите за това как могат да водят по-природосъобразен и устойчив начин на живот. Представители на сдружение “Нулев отпадък” България ще подготвят интересни упражнения и задачи, от които ще се учим как можем да живеем с по-малко отпадъци.

Всеки, който смята, че е крайно време да намерим решение на проблема със замърсяването и желае да се запознае с философията за нулев отпадък отблизо, е добре дошъл на събитието, като предварителната регистрация е задължителна.

Краен срок за регистрация : 23:59ч. на 30 април 2019г.

Shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *