Исторически парк: Представят проекта за над 50 милиона евро в Шумен (видео)

Исторически парк: Представят проекта за над 50 милиона евро в Шумен (видео)

Сподели с приятели!

Историческият парк за над 50 милиона евро, който се изгражда върху площ от над 130 декара, при село Неофит Рилски, област Варна, ще бъде представен в Шумен на 19 февруари. Събитието ще се проведе в Регионална библиотека „Стилян Чилингиров” от 18 часа.

Проектът  ще пресъздава историята по нашите земи и ще е най-големият атракционен парк на историческа тематика в Европа.

По време на презентацията ще бъдат повдигнати въпросите защо най-голямата инвестиция от този тип в Европа се случва в България, както и какво е бъдещето на културно-историческия туризъм по света.

Презентацията ще води лично Ивелин Людмилов Михайлов – създател и изпълнителен директор на проекта.

Участието е безплатно. Поради ограничените места в залата е необходимо предварително записване, което можете да направите ТУК.

Снимка: Официален ивент на събитието

Shumenotblizo.com

One thought on “Исторически парк: Представят проекта за над 50 милиона евро в Шумен (видео)

  1. Не се лъжете по приказките на тези безкруполни мошеници. Тяхната единствена цел е да ви ограбят като ви накарат да си продадете или заложите домовете и земите. Никой от тях не мисли за България а за собствения си джоб. Всеки който е инвестирал средства в този парк ги е изгубил завинаги поради простата причина, че капитала ви не влиза в строежа а се прехвърля от една на друга сметка към частни лица. Всичко е една лъжа и бутафория хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *