Какво поискаха шуменци от кмета в приемния му ден

Какво поискаха шуменци от кмета в приемния му ден

Сподели с приятели!


Кметът Любомир Христов се срещна с шуменци, които го потърсиха в приемния му ден, за да обсъдят различни проблеми.

Жители на село Струйно потърсиха Христов във връзка с искане да бъде разширен гробищния парк в селото.Кметът отговори, че предложението е минало през сесия на общинския съвет и изпълнението ще бъде задвижено.

Облагородяване на околоблоковото пространство на улица „Софийско шосе”№12 поиска шуменецът Пламен Георгиев. Той посочи, че пътят на прилежащата улица също е в окаяно състояние и поиска преасфалтиране. Георгиев обясни, че кошчетата за смет са изпотрошени и помоли да бъдат монтирани нови. Освен това той пожела и реновиране на баскетболно игрище, което по думите му е в неприветлив вид. Христов от своя страна обеща да провери сигналите.

Шуменци го потърсиха и за съдействие за отмяна на административно наказание във връзка с разлепване на афиши на нерегламентирани места и опростяване на данък смет. Във връзка с тези молби, Христов посочи, че за съжаление нищо не може да бъде направено.

Срещата на кмета с гражданите приключи с неочакван жест от страна на Георги Георгиев, който се оказа съученик на градоначалника. Той му подари снимка от ученическите години в пети клас.

Shumenotblizo.com

One thought on “Какво поискаха шуменци от кмета в приемния му ден

  1. Живея от десет години в Холандия и съм наясно с данъчната им политика!! Не подвеждайте хората с тъпи реклами!!
    Не си давайте хора личните си данни, има ли българи има измама!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *