Как да оцелеем през зимата вкъщи – стартер пак

Как да оцелеем през зимата вкъщи – стартер пак

Ето няколко съвета за всички, които обичат да гледат зимата през прозореца и да се наслаждават на снежната и празнична атмосфера от вкъщи.

1.Изберете топла и удобна пижама. Всеки от нас си е мечтал да си остане цял ден в леглото или на дивана и да не се занимава с нищо. Защо това да не е точно днес?

 

2.Чорапи – важно е да сме с дебели чорапи, за да ни е по комфортно и спокойно. Пък и какво по-добро приложение на подаръка от баба?

3. Топла напитка! Повечето хора предпочитат чай, но ако не сте от тях, може да пробвате с горещ шоколад или да прибавите към чая 50 гр. ром. Или малко чай към рома?

4. По традиция, с наближаването на празници се сещаме за забавни коледни филми, като “Сам вкъщи”, “Гринч”, “Коледната невъзможна” и още много други любими заглавия. Затова ние ви предлагаме да си пуснете приятен за вас филм и да “убиете” някой друг час с русокосото хлапе, което ще виждаме всяка година до края на живота си.

5. Всички обичаме да си похапваме, а и какво са празниците без хубави курабийки или меденки. Затова ви предлагаме да си изберете някой вкусотийка и да се наслаждавате на зимата, когато можем да впечатляваме с акъл, а не с тяло и биреното шкембенце е просто част от “зимната екипитовка”.

Снимки: pixabay

shumenotblizo.com