Как 5-годишната Рая ни научи да се борим с усмивка (видео)

Как 5-годишната Рая ни научи да се борим с усмивка (видео)

Сподели с приятели!

Всички познавате малката Рая, която ни научи, че усмивката трябва да ни съпътства, независимо от това какво ни поднася живота. Хиляди станаха съпричастни със съдбата й. Днес тя е все така лъчезарна и борбена, но с няколко стъпки по-напред в своята битка. Ето какво споделиха близките й за прогреса на кампанията:

Тя заразява- безпощадно и на мига – с любов от пръв поглед. Попаднете ли в обсега на усмивката й, вече сте загубени. Ще искате и пак, и пак да ви обливат тази детска енергия, звънък смях и шумолене на сладки думички.


Така стартира кампанията на Рая преди 1 година, а днес 7 месеца след извършената SDR ( селективна дорзална ризотомия) в САЩ, ние с огромна радост и благодарност ви споделяме постигнатия резултат.
Защото може би и вие се питате: Как расте надеждата? Как се раждат героите? Как се бориш за да постигнеш мечтите си? 


Ех, тази надежда….. Неуморима, неспираща, понякога губеща, но винаги завръщаща се, че Рая ще ходи самостоятелно. 
Големият герой, който се труди всеки ден и изпитва и болка и страх , но е шампионът по бягане с препятствия – в маратона на Живота.
Мечтите се сбъдват, когато имаш вяра, която е дълбоката връзка между сърцето и душата на всички ни.
Всъщност, погледната от страни Рая е едно щастливо дете, което постигна и невъзможното за нейното заболяване и то само за няколко месеца. 


Тя все още е ограничена с бастуни, но работи усилено за мечтата си с труд, мотивация, усилие, постоянство и вяра.
Благодарим Ви, че всички вие помогнахте на Рая и семейството ни да замине за Америка и да продължи рехабилитацията си.
В момента сме отново на двуседмичен рехабилитационен курс в Шотландия и сме планували още два курса през месеците май и август, за които имаме средства в дарителската сметка на Рая.
Преходът е труден и осеян с препятствия, но ни води към целта. Там нямаше да стигнем, ако не бяхте всички вие – ДАРИТЕЛИ и добротворци по пътя ни към мечтите. Благодарим Ви от сърце, че вие ни припомните, че доброто никога не умира. За нас, за нашето семейство, за нашето дете – то оживя, чрез съпричастността, подкрепата и помощта на всички Вас.
Най-важната молитва на света се състои само от две думи- Благодарим Ви!

*Текстът от страничката “Да помогнем на Рая да проходи” е публикуван без авторска и коректорска намеса. Екипът на Шумен Отблизо пожелава на малката Рая слънчево детство , упоритост и сбъдване на всичките й мечти!

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *