Кампанията за малкия Павел от Шумен набира скорост

Кампанията за малкия Павел от Шумен набира скорост

Сподели с приятели!

Само няколко дни след старта на кампанията за малкия Павел от Шумен, по дарителската сметка бяха събрани над 7 590 евро.

Той бе приет по спешност в болницата във Варна с диагноза заклещена ингвинална херния. Наложи се спешна операция за освобождаване на червото. Хубавото е, че то не е увредено. Самата операция се е наложила заради това, че Павел е отказал да се храни в продължение на два дни.

„Искам да благодаря за бързата намеса на д-р Христов и екипа му от детска хирургия в болница Света Анна – гр. Варна и на д-р Стойкова, която много ни помогна с големия си професионализъм. Павел вече е при мен в стаята и отново има голям апетит”, посочва майката на Павел.

Към този момент набирането на средства продължава. Разкрита е и група, в която се продават благотворително вещи за малкия герой.

Припомняме на читателите на Шумен Отблизо, че Павел има много тежка вродена малформация-екстрофия на пикочния мехур.

Екстрофията на пикочния мехур е една от най-тежките вродени малформации, която се среща предимно при момчета. Характеризира се с раздалечаване на симфизата, атрофия на правите коремни мускули и пълна липса на предна коремна стена, предната част на мехурната шийка и уретрата.

Можете да помогнете по следните начини:

Дарителска сметка:

IBAN: BG04 UNCR 7000 1523 5065 39

Титуляр: Павел Симеонов Георгиев

Или в платформата Хелп Карма, както и в страничката му.

Shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *