Трима в болница след катастрофа на пътя Шумен – Карнобат

Сподели с приятели!

Малко преди 12 часа на обед, вчера, в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен и оперативния център на РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че на пътя Шумен – Карнобат в участъка между град Смядово и село Веселиново е възникнал пътен инцидент.

На място са изпратени екипи на участък „Полиция“ – Смядово, РСПБЗН Шумен и УПБЗН Смядово. В хода на първоначалните мероприятия е изяснено, че са се ударили челно лек автомобил „Мицубиши Паджеро“, с шуменска регистрация, управляван от 59-годишен мъж от село Тушовица и лек автомобил „Форд Фиеста“, с пловдивска регистрация, управляван от 64-годишна жена от град Пловдив. 

Служителите от спасителните екипи са извадили мъж, който е пътувал в лекия автомобил „Форд“. В МБАЛ Шумен са транспортирани 69-годишен мъж и 64-годишна жена, пътували в лекия автомобил „Форд“. При прегледите е установено, че мъжът е с фрактури на ребро, на дясна  ръка и десен крак, а жената е с фрактура на ребро.

По-късно в МБАЛ Шумен е постъпил за оказване на медицинска помощ и 59-годишният мъж от село Тушовица. При прегледите е установено, че е с фрактури на два лумбални прешлена. Пострадалите са настанени да лечение в МБАЛ Шумен.

Извършен е оглед. Започнато е досъдебно производство.

shumenotblizo.com

Може да харесате още...

Education Template