“Кино в длан”: Гласуваме за най-добър филм, заснет с мобилен телефон

“Кино в длан”: Гласуваме за най-добър филм, заснет с мобилен телефон

Сподели с приятели!
  • 12
    Shares

79 филма влизат в битка за голямата награда на тазгодишното издание на фестивала „Кино в длан”. От днес започва гласуването за Наградата на публиката. Желаещите могат да гласуват до 12 часа на обяд на 22 април. В края на месец април, журито на конкурса “Кино в длан” ще избере най-добрите.

По традиция фестивалът връчва голямата награда на община Шумен, както и награди за най-добър игрален, документален и анимационен филм, за най-добра кинематографична реализация на социална тема, за най-добър млад автор и за иновативно използване на видеотехнологиите.

Всяка година се определят и допълнителни награди от специалните партньори на фестивала – университети, банки, телекомуникационни компании и други спонсори на независимото филмово изкуство.

Фестивалът се стреми да съдейства за изграждането на разностранно развити творчески личности, за формиране на социално активни граждани на Република България, които по пътя на осмислянето на културно-историческия опит, универсалните човешки ценности на родната и световната култура и овладяването на модерните технологии да постигнат своята личностна реализация.

Официалната церемония и връчването на наградите ще бъде в началото на следващия месец.

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *