Кметица призова за дарение вместо цветя за именния си ден

Кметица призова за дарение вместо цветя за именния си ден

Сподели с приятели!

Кметицата на Смядово Иванка Петрова не иска цветя за предстоящия си имен ден, вместо това, тя призова всичките си приятели да направят личния й празник щастлив с блaготворителност.

“Преди 2 години го направихме и успяхме . Хайде да го направим и сега . В понеделник имам празник . Обикновено получавам много цветя . Нека всеки който е решил да задели някой лев за цвете, да го остави при Петя /магазина за цветя /.Така ще ме направите истински щастлива . Призовавам и тези които не ме харесват също да го направят . Доброто дело променя човека , премахва злобата и завистта.Направете го. Очаквам Ви.”, апелира Иванка Петрова

Преди коледните празници тя призова всички средства, събрани от различните мероприятия да бъдат дарени за закупуването на 3 броя фетални монитора за МБАЛ- Шумен, но за успешен финал на акцията са нужни още средства. Затова кметицата отново се обръща с апел.

Новата апаратура ще позволи по-прецизно наблюдение на движенията и сърдечната дейност на плода. Мониторите са на обща стойност около 6 хиляди лева.

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *