Мисия Пепеляшка: Как младо семейство сбъдна една мечта (видео)

Мисия Пепеляшка: Как младо семейство сбъдна една мечта (видео)

Сподели с приятели!

Във всяко едно пораснало момиче живее детската мечта да бъде принцеса. В живота много от тях имат шанс да се видят като такива в магичната нощ на абитуриентския си бал, а с малко късмет и на приказната си сватба. Понякога обаче мечтите се сблъскват с реалността, която прави балната вечер непосилна за много момичета.

Младо шуменско семейство влиза в ролята на добрата фея, която подарява мечтаната нощ на Пепеляшка и решава да дари приказна рокля на момиче в затруднено положение.

Неше и съпругът и Асен се свързаха с редакцията на Шумен Отблизо, за да потърсят своята принцеса, чиито бал да превърнат в приказка.

Благодарение на акцията ” Хора помагат на хора”, екипът ни намира млада девойка, която да получи подарък от бутик „Неше Мода Еви”, а младото семейство не скрива радостта си от доброто дело.

Асен и Неше приканват и други модни бутици да последват техния пример, за да сбъднат една мечта.

Магазинът, който превръща момичетата в принцеси е с нова локация на адрес „Преслав”№79, а прелестната Неше е готова да помогне и на най-капризните момичета да заприличат на инстаграм звезди.

Екипът на Шумен Отблизо и координаторката на акцията Симона Красева изказват специални благодарности на Асен и Неше и им пожелават да не престават да носят добрината в сърцата си.

Автор и монтаж : Веска Йотова

Shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *