Мъж уби брутално възрастно семейство и децата им

Сподели с приятели!

Четири трупа бяха намерени днес в къща на улица „Раковска“ в град Каспичан. В основата на четворното убийство е междусъседски конфликт. Загинали са дядо на 80- години, баба на 71 и техните деца – син и дъщеря. По информация на полицията в Шумен убийството е извършено преди два дни.

Извършителят на убийството е 64-годишният племенник на семейството. Той е нападнал с нож и брадва възрастните хора. Мъжът е задържан и в момента се работи с него. Окръжният прокурор на Шумен Маргарита Георгиева окачестви престъплението като изключително брутално.

От полицията допълниха, че бабата и дядото са намерени в кухнята, седнали да се хранят, а децата им в антрето. Убийството е станало по изключително мъчителен за жертвите начин – удари по главата с брадва и нож.
28 – годишна жена от село Мадара, която не успяла да се свърже доста време с въпросното семейство е подала сигнал към органите на реда. Бабата е била учителка, а съпругът й е работил във ВиК сектора. По информация на Шумен Отблизо дъщеря им е била медицинска сестра.

Може да харесате още...

Education Template