Населени места без ток днес

Населени места без ток днес

Сподели с приятели!

Днес до 17 часа, поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Каменяк, фирми, магазини, административни сгради и базови станции на мобилни оператори в тези райони.

До 16 часа, поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Кълново, с. Ивански и с. Вехтово.

Днес от 16 до 17 часа, поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, са възможни смущения на електрозахранването в района на: гр. Шумен – кв. Мътница, Асфалтова база, Кариера 1, Метарекс, ПС Капроне, Малка мера, източната част на с. Царев брод, резервното захранване на помп. ст. Мътница на напоителни системи, фирма “ХЪС”, “Сарк България” АД, селището източно от Алуминиев завод, кв. Макак, МТП пс Напоителни системи (кв. Макак), Захарен чифлик (1 и 2 в с. Царев брод), с. Каменяк и п омпени станции на ВиК в тези райони.

Също така до 17 часа, поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Шумен – “Протеин-98” АД, Фуражен завод, фирма “Купро”, фирмите в бившата фабрика ПП “Успех”, МТП Найли, ТП М-тел в Зиено и фирмите в района на бившите оранжерии.

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *