Населени места в Шуменско отново без ток

Населени места в Шуменско отново без ток

Сподели с приятели!

Днес от 09 до 17 часа, поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Шумен – ул. “Априлско въстание” от № 43 до № 65 и от № 38 до № 60..

От 08 до 09 часа, поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Енево, с. Стан и с. Зайчино ореше.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09 до 09:10 ч. в районите на гр. Каспичан – североизточна промишлена зона.

От 08 до 09, поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Плиска и резервно захранване на “Ново стъкло” ЕАД Нови пазар.

Също така днес от 08:30 ч. до 17 часа, поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Шумен – ЖП гара Дивдядово.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08:30 ч. до 09:00 ч. и от 16:30 ч. до 17:00 ч. в районите на гр. Шумен – с. Мараш, с. Салманово, ЖП гара Дивдядово.

Shumeotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *