#НеСиСам: Влогърката Изи в помощ на тинейджъри

#НеСиСам: Влогърката Изи в помощ на тинейджъри

Сподели с приятели!

Всеки знае колко е трудно да преминеш през “специалната възраст” с всичките проблеми, които тя крие. Да бъдеш отхвърлен от приятели, семейство, да не си харесван в училище, да бъдеш различен и да не се чувстваш ок в кожата си. Това са само част от терзанията, през които всеки минава. А когато си сам, тези проблеми макар и нищожни на пръв поглед, биха могли да те накарат да се чувстваш зле.

За да покаже на своите последователи, че не са сами в тези изпитания, влогърката Изабел Овчарова създаде имейл, на който да получава писма от феновете си. В тях те могат да й разкажат своите проблеми.


“Много често получавам съобщения, в които ми пишете за съвет, и отговарям на тях при всяка възможност, но за съжаление не мога да отговоря на всички. Искам да помагам чрез видеата си и засягам теми, които са важни за мен и вярвам, че биха помогнали на всеки, който ми е писал, но не е получил отговор.
Дълго време исках да направя още нещо, свързано с това и най-после реших да го направя. Създадох имейл, на който можете да пишете, когато искате да споделите нещо, което ви тежи или имате нужда от съвет”, посочва Изабел.

В последното си видео, влогърката Изи отговаря на част от получените имейли. А скоро се очаква на пазара да излезе и нейна книга.

Снимка: Изабел Овчарова – личен Фейсбук профил

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *