Община Никола Козлево обяви Великденски конкурс

Община Никола Козлево обяви Великденски конкурс

Сподели с приятели!

Конкурсът на тема „ Великденски Екофантазии“ е за изработка на предмети от отпадъчни материали се организира от МКБППМН и Община Никола Козлево по повод 22 април – Международен ден на Земята и 28 април – Великден .

Целта на конкурса е да се насочи вниманието върху проблемите по опазване на околната среда, да се покаже, че повторната употреба на отпадъци не само дава възможност да се погрижим за природата и чистотата на България, но и могат да се изработят красиви и уникални предмети и да се промени съзнанието и нагласите на хората, като ги научи да бъдат отговорни към мястото, на което живеят.

В конкурса могат да участват всички деца и ученици от общинските детски градини и училища на възраст от 5 до 18 години и читалища, разпределени в четири възрастови групи – деца от детските градини- 5 и 6 годишни, ученици от първи до четвърти клас, ученици от пети до седми клас и ученици от осми до дванадесети клас.

Към творбите, участниците трябва да поставят ненадписан плик, в който да са посочени – име и фамилия на автора, адрес, клас и училище. Материалите може да се изпращат на адрес: Община Никола Козлево Ул. „23-ти Септември “ № 5 До Секретаря на МКБППМН – Антония Колева стая №8 до 16 април.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени до 23 април на сайта на Община Никола Козлево.

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *