Огнеборци гасиха сухи треви и отпадъци

Огнеборци гасиха сухи треви и отпадъци

Сподели с приятели!

В 10:20 часа на 7 март е приет сигнал за пожар в землището на село Градище. Към адреса бил насочен противопожарен екип от противопожарната служба в Шумен. Това съобщиха от ОД на МВР в града. При пристигане на място огнеборците заварили да гори площадка с отпадъци. Пламъците са погасени с помощта на 6 тона вода. Не са допуснати материални загуби.

В 13:30 часа е получено съобщение за пожар в суха трева и паднала листа маса до село Тушовица.  Пожарът бил на площ от около 10000 кв.м. в сухи треви и 15 000 кв.м борови иглички. В пожарогасенето са участвали служители на ТП ДГС – Върбица. Два противопожарни екипи са потушили пламъците с помощта на 6 тона вода.  Пожарът е без загуби.  Спасени от опожаряване са 25 декара иглолистна гора

В 19:40  е получено съобщение за пожар в сухи треви в село Дибич. Екип е пратен на място и пламъците са погасени с помощта на 500 л. вода. Погасен е и пожар в сухи треви до село Хитрино, също без материални загуби. Екип е реагирал на сигнал за пожар в сухи треви по пътя за „Станата“ към Нови пазар, пожарът е загасен с 3 тона вода. В Нови пазар е погасен пожар в контейнер за смет на ул. “Васил Левски“  .

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *