Огнеборци гасиха шест контейнера за смет в рамките на 40 минути

Огнеборци гасиха шест контейнера за смет в рамките на 40 минути

Сподели с приятели!
  • 50
    Shares

Шест пожара в контейнери за смет в централната част на Шумен в рамките на 40 минути са погасили огнеборците от РСПБЗН в града. Първият сигнал дошъл в 21:49 часа на 8 април. Съобщено било за пожар в контейнер за отпадъци на пътното платно на ул.“Цар Иван Александър“ в града. Пламъците били погасени с помощта на 600 л. вода. Екипът веднага бил насочен към бул.“Славянски“ към друг пожар в контейнер за смет, отново на пътното платно. Пламъците били загасени. Малко след 22:30 часа в дежурната част на противопожарната служба бил приет сигнал за пожар в контейнер за смет в жк. Херсон.

След пристигане на място огнеборците заварили да горят пет последователно разположени контейнери, по всяка вероятност умишлено запалени. В близост до тях имало паркирани автомобили. Огнеборците загасили пламъците, благодарение на бързата им реакция шест автомобила били спасени от опожаряване.

Екипът бил пренасочен на друг пожар в контейнер за смет на пътното платно на ул.“Преслав“, който бил в начален стадий на горене- по всяка вероятност умишлено запален. Погасен е и са спасени два леки автомобила, паркирани в непосредствена близост. Последвал сигнал за запален контейнер за смет на бул. “Плиска“, също на пътното платно. Огнеборците се отзовали и загасили пламъците. Всички пожари са без материални загуби благодарение на бързата им реакция.

shumenotblizo.como

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *