Отново пияни на пътя

Сподели с приятели!

В петък около 15:45 часа екип на пътна полиция спрял за проверка на кръстовище образувано от улиците „ Фридрих Енгелс“ и „Чавдар“ водач на АТВ. Превозното средство не било регистрирано по надлежния ред. Водачът, 40-годишен шуменец, бил тестван за алкохол. Дрегерът отчел 1,91 промила алкохол в издишания му въздух. Дал е кръвна проба за лабораторен анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в РУ- Шумен. Превозното средство било иззето с протокол.

На 5 септември около 15:30 часа между селата Омарчево и Тъкач за проверка бил спрян водач на лек автомобил Алфа Ромео с шуменска регистрация. Зад волана бил 35-годишен жител на село Тъкач. Не представил свидетелство за управление на моторно превозно средство. Установено било, че е неправоспособен. Бил и във видимо нетрезво състояние. Тестът с дрегер отчел 3,12 промила алкохол в издишания въздух. Отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Каолиново.

Малко след 23 часа в събота вечер е приет сигнал, че на паркинга на заведение до шуменското езеро е възникнало произшествие с материални щети. На място бил пратен полицейски екип за отработване на произшествието. Установено било, че водач на лек автомобил Рено „Клио“ с варненска регистрация, 34-годишна жена от Варна шофира след употреба на алкохол. Тествана била с дрегер, който отчел 1,40 промила в издишания въздух. Задържана била за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

На 7 септември около 20 часа до Индустриален парк Шумен възникнал пътен инцидент. Водач на лек автомобил Хонда „Сивик“ със старозагорска регистрация се ударил в кръговото. При отработване на произшествието станало ясно, че 32-годишният мъж от гр. Николаево шофира след употреба на алкохол. Тестван бил с дрегер, който отчел 2,18 промила алкохол в издишания въздух. Отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в РУ- Шумен. Автомобилът бил иззет с протокол за доброволно предаване. За извършените престъпления са образувани бързи производства.
shumenotblizo.com

Може да харесате още...

Education Template