Плащаме данъци без такса с ПОС терминал

Плащаме данъци без такса с ПОС терминал

Сподели с приятели!

Месец преди края на данъчната кампания НАП напомня на гражданите на областта, клиенти на НАП, които притежават банкови карти, че могат да превеждат без такси както дължимите данъци и осигурителни вноски, така и задължения към други институции, събирани от приходната агенция.

Преводите могат да се извършват по два начина. Първият, най-лесен начин, е чрез услугата на НАП, достъпна чрез портала за електронни услуги на НАП, която функционира 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата – плащания чрез електронната система за разплащане без такси (т.нар. виртуален POS).  Без такси клиентите на НАП,  притежатели на дебитни и кредитни карти могат да превеждат задълженията си и чрез инсталираните 6 физически ПОС терминали в офис Шумен в рамките на работното време за администрацията.

От началото на годината до края на месец март 2019г. от  услугата плащане на задължения чрез инсталираните физически ПОС терминали  в офис Шумен са се възползвали 222 лица, като постъпилите суми в бюджета са малко над  405 хил. лв.

Инсталираните ПОС терминали в офис Шумен са в сградата на офиса за обслужване на клиенти на ул.“Адам Мицкевич“ № 1 /5 броя/ и един в сектор „Обезпечаване и събиране на публични вземания“ в сградата на пл.“Освобождение“ № 2.

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *