Познавате дете с талант, но без възможности?Помогнете му чрез “Скритите таланти на България”

Познавате дете с талант, но без възможности?Помогнете му чрез “Скритите таланти на България”

Сподели с приятели!

През октомври 2017 гoдина стартира целогодишната менторска програма “Скритите таланти на България” към “Операция Плюшено Мече”, която дава шанс за професионална реализация на даровити младежи, лишени от родителска грижа или социално слаби семейства.

“След многобройни посещения на социални услуги в цялата страна, екипът ни срещна много талантливи деца и младежи, които за съжаление нямат шанс да развият своя потенциал и да построят едно добро бъдеще за себе си, поради липса на нужната подкрепа и ресурси”, посочват от неправителствената организация.

Ако познавате или работите с деца/младежи между 7 и 17-годишна възраст, лишени от родителска грижа или в риск, с талант или желание да развиват своите умения в сферата на:
– изкуството
– музиката
– танца
– актьорско майсторство
– спорта
– литературата
– науката
– занаятите (фризьорство, готварствто и др)

То задължително кандидатствайте ТУК.

Одобреният кандидат ще спечели участие в Програмата за учебната 2019-2020 година за периода: септември 2019 – май 2020 г.

Ако участникът изяви желание да продължи участието си и през следващата учебна година, екипът на Сдружението ще прецени дали участието да бъде продължено на базата на уменията, отговорността и мотивацията, които участникът е демонстрирал и развил по време на изминалата учебна година.

Кандидатът за Менторската програма е задължен да спазва правилника в социалната услуга, която ползва. Минималният успех за кандидатстване в Програмата е 4,00. Сдружението запазва правото да отстрани участник от Програмата, ако успехът му за настоящата 2018/2019-та учебна година е под 4,00 след финалното оценяване в края на втория срок

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *