Поклон пред паметта на загиналите мотористи!

Сподели с приятели!

Събираме се, за да почетем паметта на загиналите си колеги със заупокойна молитва за душите им и едноминутно мълчание – мирно, кротко, с уважение и към мъртвите, и към живите. Ще бъдат отслужени и молитви за здраве с надежда, че ще приключим този черен сезон без повече жертви“, с тези думи десетки мотористи от Шумен се включиха в подкрепа на своите колеги от 13 града в България в Деня в памет на загиналите мотористи.

Според статистиката на МВР началото на 2018-та до 07 септември в България при тежки пътнотранспортни произшествия са загинали 31 мотористи – с един повече спрямо същия период на миналата 2017-та година. На фона на тези тъжни статистически данни все пак има и нещо обнадеждаващо. От 01 януари до момента ранените мотоциклетисти са с 41 по-малко, отколкото през 2017-та – 342 срещу 383. С 23 по-малко са и тежките ПТП-та с участие на мотористи – 236 до 07 септември 2018 г. срещу 259 за същия период на миналата година.

Преди по-малко от месец,  при инцидент с мотор загина млад моторист от Шумен. Екипът на Шумен Отблизо изказва искрени съболезнования към неговите роднини и приятели! В днешния ден свеждаме глава пред паметта му! Почивай в мир, Слав! 
shumenotblizo.blogspot.com

Може да харесате още...

Education Template