Почистването на мека мебел – мисията възможна

Почистването на мека мебел – мисията възможна

Сподели с приятели!

С наближаването на Коледните празници започва и трескава подготовка на празничната обстановка у дома. Обикновено приготовленията са свързани с безкрайни часове в кухнята и… почистване на помещенията, в които ще се вихри веселба.
Второто отнема часове, а понякога крайният резултат не изглежда съвсем задоволително. Една от главните роли в тържествената вечер заема диванът, на който ще разположим гостите. Той обаче съвсем не изглежда като в деня, в който за първи път събрахте семейството на неделна кино-вечер. Вариантите са два – запрятате ръкави и мобилизирате цялото домочадие в съвестно търкане или влагате цялата си празнична енергия в Коледните блюда и оставяте на професионалистите от www.chistimebeli.com да свършат тежката работа. Защо това е най-добрият избор? Освен натрупаният прах или видими следи от замърсяване, в меката мебел живеят акари, бактерии и други микроорганизми, които са предпоставка за алергии.

Как специалистите на www.chistimebeli.com се справят с перфектното почистване:

Обезпрашаване на дамаската, чрез прахосмукиране.

Нанасяне на препарат за пране на текстилни повърхности според степента на замърсеност.

Изсмукване и неколкократно изплакване на дамаската с помощта на прахосмукачката

Подсушаване на материята.

Дезинфекциране с парочистачка, която премахва не само дълбоки петна, включително такива от мазнина, но и дезинфекцира третираната повърхност, убивайки бактериите и вирусите.

Предимството на www.chistimebeli.com е, че услугите на опитните служители включват оглед и ефективно почистване и освежаване на замърсените мебели, спрямо индивидуалните нужди на всеки клиент –директно в дома му. И тъй като мощните машини почистват дори най-упоритите петна, а препаратите са гарантирано безопасни за здравето на вашето семейство, то несъмнено единствената ви грижа е дали диванът ще събере гостите, които очаквате.
Ако все още се колебаете дали да не се захванете с начинанието сами, то отличните цени на www.chistimebeli.com определено ще помогнат при взимането на решение.
Вдъхнете нов живот на своя диван и прекарайте незабравими мигове, наслаждавайки се на уютната атмосфера на вашия дом.
Ако имате въпроси или вече сте решили да се доверите на професионалистите, то използвайте формата за контакт в сайта www.chistimebeli.com, техните служители ще се свържат с вас, за да уточнят цената и най-удобният момент за посещение.

 

 

Рекламна публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *