Предай доброто нататък: Малкият Йони помогна на три деца

Предай доброто нататък: Малкият Йони помогна на три деца

За слънчевия Йоан сме ви разказвали в предишни публикации, когато той имаше нужда от помощ, за да живее. Днес Йони се възстановява успешно и скоро споменът от операциите ще остане в миналото.
Както знаете, когато започна кампанията болницата, в която оперираха Йони беше издала проформа на стойност 17 000 долара.

Всяка проформа не е напълно точна и след извършване на дадената процедура болницата преизчислява и определя стойността на приложеното лечение. Цената, която платихме за операцията на Йони е 7000 евро. Всички сме наясно, че това не е всичко, което е нужно, за да се развива както трябва, до колкото това е възможно, но с всеки следващ ден Йони бележи значителен напредък. В момента семейството му проучва къде и как да продължат работа с различни специалисти, съобщават на страничката за помощ на малкия герой.

След като се прибраха в България семейството на Йони реши да предаде добрината, която вие – дарителите направихте за тях и да дари пари на други нуждаещи се деца.

Както знаете сметката е дарителска и е защитена и именно за това процедурата по прехвърляне на пари от нея отнема време. Точно, когато задвижиха нещата състоянието на Йони се влоши и се стигна до ново забавяне, но вчера, на именният ден на малкия ни сладур родителите му успяха да преведат 15 000лв по дарителските сметки на три деца-Тони, Ева и Преслава, посочиха организаторите на кампанията за Йоан.

Редакцията на Шумен Отблизо му пожелава слънчево детство, изпълнено с много смях и игри!

shumenotblizo.com