Радан Кънев в Шумен: Стремежът ни е да предложим ясна алтернатива на сегашния модел на управление

Радан Кънев в Шумен: Стремежът ни е да предложим ясна алтернатива на сегашния модел на управление

Сподели с приятели!

Водачът на листата на „Демокартична България” Радан Кънев проведе среща – разговор с шуменци в регионалната библиотека в града днес. По време на срещата той запозна присъстващите с идеите на демократичните партии ДСБ, “Да, България” и Зелените, които влизат в състава на коалицията. „Стремежът ни е да сме преди всичко алтернатива на днешното управление, което е коалиция между ГЕРБ и ДПС, но това е много лесно да се обясни в Шумен, където ГЕРБ управлява вече четвърта година”, обясни Кънев. Той посочи още, че две места в европарламента са напълно реалистичен резултат за „Демократична България”.

„Аз съм убеден, че нашият успех на предстоящите европейски избори ще бъде първа, но много важна крачка по пътя към единство, единство което да бъде алтернатива, а не придатък на днешното управление”, обясни пред присъстващите Радан Кънев.

Той бе категоричен, че пътят на българската демократична общност винаги е бил един – единство, консолидация и много ясно разграничение от управлението на ГЕРБ и ДПС.

Shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *