Студио Еstetica – красивата коса е винаги на мода!

Студио Еstetica – красивата коса е винаги на мода!

Сподели с приятели!

Най-после Шумен има своето уютното място, където се раждат тенденции в областта на фризьорските услуги.
Фризьорско студио Еstetica е представителен салон на френската марка L’Oreal Professionnel. С такива добри съюзници в грижата за прическа ви, красотата винаги ще е на ваша страна!

Широката гама от предлагани услуги включва дамско, мъжко и детско подстригване, стайлинг, официални прически, боядисване, балеаж, омбре, контуринг и всички актуални техники от последните колекции на марката.

Удоволствието от посещението на студио Еstetica идва от предлаганите качествени фризьорски услуги и професионални продукти за коса на достъпни цени. Услугите се извършват от високо квалифициран фризьор – специалист, защото красотата е изкуство.

Индивидуалният подход и следване на актуалните тенденции са отличителните черти на фризьорско студио Еstetica.

И тъй като Коледното настроение е обзело града, салон Estetica също ще допринесе с подарък за своите клиенти. До 31 декември , всички клиенти ще участват в томбола за 5 подаръчни ваучера.

Ако все още не сте посетили фризьорско студио Еstetica, то можете да го направите на адрес Улица „Стилян Чилингиров” №5. Час за посещение можете да запишете на телефон 0896257043. Фризьорско студио Еstetica работи от понеделник до събота в часовете от 10 до 18 часа.
Резервирайте още сега!

 

Рекламна публикация
shumenotblizo.com