Талантлива дизайнерка се връща в Шумен за благотворително модно ревю

Талантлива дизайнерка се връща в Шумен за благотворително модно ревю

Сподели с приятели!

За първи път Шумен ще се проведе грандиозно модно ревю на гост дизайнера Моника Господинова с модна марка MGrieL fashion.
Събитието е под надслов “Песента на розата” и включва характерните за марката тоалети и аксесоари уникати, които ще бъдат представени от учениците на математическата гимназия “Нанчо Попович”.
Модният спектакъл ще се проведе на 12 април от 18:30 часа в хотел “Шумен”.

Събитието е в подкрепа реализацията на конкурса “Неоткрити, красиви надежди” за творческа изява на хора с ментални увреждания. http://www.siaina-zora.org По този повод ще се състои благотворителен търг включващ 6 ценни предмета и произведения на изкуството, а за финал очаквайте и томбола с награди за присъстващите.

Моника се мести в София след като е учила и живяла в Шумен до първи клас, но това не прави любовта й към града по-малка.

Ще бъде представена колекция от неповторими дамски тоалети с ръчни декорации, рисувани елементи и детайли. Колекцията е лимитирана и е изготвена специално за шуменската публика.

Тя ще включва още:
Ръчно рисувани обувки и чанти, комплекти бижута от благородни метали с камъни Swarovski, както и 10 живописни платна от личното творчество на дизайнерката.

Специален гост и лице на марката е поп звездата Цвети Радойчева, която ще превърне вечерта в истински празник със своите чувствени песни.

Билетите за онлайн гледане на събитието са вече активни!
Цена – 5.00лв. – заявете билет с две имена, а в отговор ще получите линк за гледане онлайн в деня на събитието. Заявки се приемат тук или по мейл – mgrielmoda@gmail.com

Билетите са изцяло благотворителни в полза на конкурса за изява на хора с ментални увреждания “Неоткрити, красиви надежди”. С покупката на билет, вие дарявате директно 100% от сумата по сметката на фондацията и получавате сертификат за дарение.

Отворете сетивата си и заповядайте на чаша ароматно вино центъра на града!
За резервации – 0893349201

Снимка: MGrieL – Фейсбук

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *