Технически семинар по кикбокс в Шумен

Технически семинар по кикбокс в Шумен

Сподели с приятели!

Седмица след турнирът Savage на 6 юли, в което участие ще вземат трима бойци от СК Шуменска крепост- Полина Галинова, Никола Николов и Георги Атанасов, зала Арена Шумен ще бъде домакин на поредно кикбокс събитие.

На 13 юли по инициатива от страна на старши треньорът на шуменският клуб Галин Методиев, ще се проведе технически семинар по кикбокс. Той е открит за всички състезатели и трениращи в СК Шуменска крепост, както и за други желаещи да се включат и ще се води от родения в нашият град бивш състезател и дългогодишен треньор на националната ни селекция Красимир Кирилов.

В семинара ще се наблегне на техника на ударите с ръце, крака и колена. Тактика на водене на боя в близка, средна и далечна дистанция. Бойни комбинации и тяхното обработване.

Красимир Кирилов е роден в Шумен, понастоящем живее в град Варна и е старши треньор на един от най-големите и успешни клубове в страната- СК Боил. Преподавател по кикбокс във варненското Спортно училище „Георги Бенковски“ .

Награждаван многократно за принос и популяризиране на спорта кикбокс от община Варна, Българската конфедерация по кикбокс и муай тай и Министерството на младежта и спорта. Тази година бе удостоен с приз за „Учител на годината в областта на професионалната подготовка“.

Начален час на семинара 11:00 ч. Вход свободен за всички, които искат да присъстват.

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *