Топ 5 кофти коледни подаръци

Топ 5 кофти коледни подаръци

Сподели с приятели!

С настъпването на Коледа, всички събират семейния съвет, за да обсъдят какви подаръци да подарят на близки и приятели. Предлагаме ви няколко подаръка, които не са за предпочитане, но пък са често подарявани.

1.  Чорапи! Това е подарък, който всеки от нас е получавал. Ако решите да подарявате чорапи, бъдете сигурни, чe отсрещният човек, няма да е особено впечатлен. Твърде вероятно е да ви върне жеста още през идната година.

2. Пуловерът от баба. Знаем, че нашите баби винаги се грижат за нашия уют и искат да ни е топло, затова винаги на Коледа от тях получаваме пуловер.Скъпи баби, обичаме ви, но и бутилка уиски действа затоплящо…

3. Пантофи! Този подарък се нарежда в класацията под номер 3 и отново е от загрижените за топлите ни крачета, но само за сведение – бутилка вино действа добре на оросяването, което пък ще се погрижи за топли крака и … весела Коледа.

4. Бельо подарено от родители. Ако сте над 15 години, можете да завързвате обувките си сами, едва бельото е най-добрият избор за подарък, освен ако не върви с ваучер за покупка на техника. Скъпи родители, много ви обичаме, но изберете друг подарък!

5. Кофти козметика. Шампоани, душ гелове,  рол-он и недай Боже – парфюм от кварталната дрогерия. Мили, мъж – НЕ, НЕ И НЕ! Ако твърдо сте решили да изберете нещо от горепосочените, то, моля… да е на тапета на новия Айфон.

И все пак, ако не сте се ориентирали към правилната покупка – опитайте с пари или ваучери.

Снимки: pixabay

shumenonline.com