Ученици заснеха трогателен филм за любимия си учител

Ученици заснеха трогателен филм за любимия си учител

Сподели с приятели!

48 филма, заснети с мобилен телефон влизат в битка за голямата награда на тазгодишното издание на фестивала „Кино в длан”.

Различни и индивидуални като самите участници, кратките филми имат за цел да разкрият таланта на младите хора, занимаващи се с кино, и създаване на платформа за тяхното представяне пред широк кръг зрители.

Едно от предложенията е на ученици от гимназията по икономика в Шумен. Филмът е различен не само с посланието, но и с идеята, вдъхновила заснемането му – любовта към учителя.

За да не ви разваляме удоволствието от изненадата, предлагаме ви сами да се убедите в чистата емоция, която децата пресъздават в няколко минути. Вижте целия клип ТУК.

Фестивалът се стреми да съдейства за изграждането на разностранно развити творчески личности, за формиране на социално активни граждани на Република България, които по пътя на осмислянето на културно-историческия опит, универсалните човешки ценности на родната и световната култура и овладяването на модерните технологии да постигнат своята личностна реализация.

Кадър: Кино в длан

Shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *