ФАС ОFF: Сладки за смет!

ФАС ОFF: Сладки за смет!

Сподели с приятели!

Национална инициатива „ФАС ОFF” – Акция за почистване ще се състои в района около Паметника на Свободата (паметник Разперко) и стъпалата до Младежки дом Шумен. Тя ще се проведе тази събота (06.04) от 10 часа. Целта е да се почистят обществени пространства и паркове от фасове и боклуци.

Акцията ще се проведе успоредно във Варна, София, Плевен, Стара Загора, Силистра, Търговище, Добрич, Аксаково, Приселци и Аспарухово

Очаква се включилите се доброволци да дадат добър пример и да мотивират повече граждани да пазят околната среда и да поддържат чисти обществените пространства. Инициатор на събитието е организацията БиС – Бизнес и Спорт (Варна), като Общински младежки съвет е локален партньор и организатор на проявата.

Предвидени са подаръци и изненади за всяко дете, включило се в инициативата, осигурени отспонсорите на събитието. Те са осигурили 100 броя детски книжки и почерпка.

Заведете детето си, дайте му добър пример и срещу всяка събрана чашка с фасове или торба с боклук то ще получи награди.

Община Шумен е осигурила ръкавици и чували, за да може всеки, който има желание да вземе участие. Фасовете ще се събират в чашки, а по-големите боклуци в чували. Повече за събитието търсете в страницата на ОМС Шумен или на фейсбук  събитието тук: https://www.facebook.com/events/2608182839197173

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *