Хванаха двама пияни и един надрусан зад волана

Сподели с приятели!

32-годишен жител на Царев брод бил установен да шофира след употреба на алкохол  на контролно-пропускателен пункт.  На 28 март около 18:40 часа  на ул.“Софийско шосе“ служителите на реда извършили проверка на водач на лек автомобил Форд „Транзит“  с шуменска регистрация. 32-годишният мъж бил изпробван с дрегер, който отчел 1,30 промила алкохол в издишания въздух. Дал е кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в РУ- Шумен. За извършено престъпление е образувано досъдебно производство.

Около 23:40 часа на 27 март на изградения контролно-пропускателен пункт на ул.“Софийско шосе“ до хиподрума в Шумен била извършена проверка на водач на лек автомобил Фолксваген „Голф“ с шуменска регистрация. 45-годишният мъж зад волана е изпробван за шофиране в нетрезво състояние. Дрегерът отчел 1,22 промила алкохол в издишания от шуменеца въздух. Не е дал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление.

24-годишен мъж от Шумен бил установен да шофира след употреба на наркотични вещества. На 27 март около 15:30 часа на панорамен път към паметник „Създатели на българската държава“ била извършена проверка на водач на лек автомобил Хонда „Сивик“ с шуменска регистрация. Водачът, местен жител дал положителна на канабис проба, след което е задържан в РУ- Шумен. За извършено престъпление е образувано досъдебно производство.

Може да харесате още...

Education Template