Чудо! Средствата за Елизабет са събрани, анонимен дарител допълва сумата за лечението

Чудо! Средствата за Елизабет са събрани, анонимен дарител допълва сумата за лечението

Сподели с приятели!
  • 99
    Shares

Броени дни след началото на кампанията за Елизабет от Шумен се случи дългоочакваното чудо – парите за лечението са събрани. За да не ви спестяваме вълнението от добрата новина, публикуваме пълния текст, който се появи на страницата за помощ на младото момиче:

Мили хора с добри сърца…Не! Занапред ще ви наричам Приятели, защото за мен вие всички сте такива!

С огромна радост, вълнение и благодарности искаме да Ви съобщим, че днес получихме обаждане от дарител, който обеща да допълни липсващата сума за провеждане на лечението в Париж.

Получихме и отговор от болницата в Париж, която потърсихме за второ мнение. Лекарите от Франция не искат да се ангажират с оферта преди да направим консултация с техен специалист. Прегледът е насрочен за 02.11.2018 г., т.е. трансплантацията, която от Турция обявиха за спешна, според френските специалисти може да се отложи с още няколко седмици. Ще Ви държим в течение относно следващите стъпки.

До момента на Дарителската сметка са постъпили 70 257 лева, а на сайта за дарения от чужбина са събрани 13 691
Искаме да Ви благодарим за подкрепата, съпричастността, милосърдието и щедростта! Никога не трябва да забравяме вярата в доброто – то винаги побеждава! Генерирахте огромна любов, която ми дава сили! С помощта на лекарите и Бог, аз ще се излекувам. Поклон пред всички Вас! Бъдете здрави и благословени!

Екипът на Шумен Отблизо желае на Бети силен дух в битката й, очакваме добрите новини от предстоящото лечение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *