Шуменските „Млади огнеборци“ с награда от министъра на МВР

Сподели с приятели!

Отборът на младежкия противопожарен отряд „Млад огнеборец“ от шуменското ОУ “ Панайот Волов“ беше награден по време на тържествена церемония за връчване на годишните награди на „Спортна асоциация – МВР“ за 2018 година.  Министърът на вътрешните работи Младен Маринов връчи специални награди на спортисти, треньори и деятели,  постигнали високи резултати в областта на спорта на МВР през 2018 година. 

Тимът от Шумен е републикански шампион по пожароприложен спорт за 2018 година. Отличието на отбора беше връчено от директора на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов. Треньорът на отбора от Шумен Слави Димов благодари за отличието. „ За мен е чест, че именно нашия отбор е намерил място в годишните награди на Спортната асоциация на МВР. Гордея се с постиженията на децата. Предстои ни подготовка за републиканското първенство в страната и за европейското през месец юли“, допълни Димов.

На церемонията присъстваха главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, доц. д-р Стоян Антонов, заместник министър на младежта и спорта, заместник министрите на вътрешните работи Красимир Ципов и Стефан Балабанов, главен комисар Николай Николов, директор на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“, ст. комисар доц. д-р Неделно Стойчев, ректор на Академията на МВР и заместник председател на Спортната асоциация на МВР; ст. комисар Николай  Николов, директор на Дирекция „Миграция“ , които връчиха наградите на отличените.

Може да харесате още...

Education Template