Шуменски бойци отиват на  Държавно първенство по кикбокс

Шуменски бойци отиват на Държавно първенство по кикбокс

Сподели с приятели!

СК “Шуменска крепост” са заявили за участие 8 свои бойци за
Държавно първенство по кикбокс в Пловдив.

Бойците ще се конкурират с други състезатели от страната за определянето на републиканските шампиони в различните теглови и възрастови категории.

След първенството ще бъде избрана и част от селекцията за националния отбор по кикбокс, във връзка с предстоящито Европейско и Световно първенство на най-голямата организация по кикбокс WAKO. Града под Тепетата ще бъде домакин на най- атрактивния стил в този спорт- K 1. Турнира е насрочен за 4 -5 май в спортна зала ” Олимпиада “. Организатори на събитието са местния ” Леон Комба ” и Българската Конференция по кикбокс и муай тай.

Честта на клубът ще бранят при мъжете Иван Иванов (91+кг.), Сава Карастоянов (86 кг.), Никола Николов (75 кг.), Димитър Стоянов (67 кг.) и дебютантът в тази възрастова група Виктор Иванов (60 кг.). Евгени Ангелов (81кг.) е при юношите старша възраст , а Станислав Страхилов (60 кг.) играе при юношите младша възраст. За титлата при жените ще се бие Полина Галинова (60 кг.)

Треньорите Галин Методиев и Християн Тотев са категорични, че всички състезатели са отлично подготвени и очакват силно представяне.

В средата на другата седмица 4 представители на клубът ще участват и на Студентското първенство по кикбокс, което ще се състои в морската ни столица Варна.

shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *