Шумен с победа от първото по рода си Savages Kickboxing (снимки)

Шумен с победа от първото по рода си Savages Kickboxing (снимки)

Сподели с приятели!

Трима шуменци взеха участие в първото по рода си състезание Savages Kickboxing, което се проведе тази вечер в Арена Шумен.

Шуменският боец от СК “Шуменска крепост” Георги Атанасов победи Ахмед Ахмед в оспорван двубой.

След него на ринга в зала “Арена Шумен” своите бойни умения показа Никола Николов. Той се изправи срещу Милош Йованович и въпреки оспорваната игра в четвъртия, допълнителен рунд, съдийският екип отсвири победа за Йованович.

Шуменката Полина Методиева пък се бори до последно срещу опонентката си Надя Милиянчевич. Не й достигна малко и победата отиде при представителката на Сърбия.

На ринга се проведе и двубой за титлата на WKN. За нея се бориха Рангел Иванов от Варна и Стефан Сипос от Словакия. Невероятният мач, който вдигна на крака публиката завърши с нокаут. Шампионската титла взе варненецът Рангел Иванов.

Шампион на първото по рода си състезание Savages Kickboxing стана Александър Чакъров. Той се изправи срещу Дмитрий Васюк.

Един от организаторите на състезанието Здравко Кузманов заяви, че не се изисква много за организацията на такова състезание, важната е нагласата на човек.

“Всичко това ние го правим с огромно желание и сърце”, допълни още Здравко Кузманов.

Съдии на двубоите бяха Красимир Димов, Марио Иванов,Мирослав Йорданов и Руско Турманов.

За доброто настроение на присъстващите в залата се погрижиха рапърът бате Сашо и момчетата от Ала-бала и кварталната батка.

Shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *