Представиха листата на ГЕРБ за Шумен

Представиха листата на ГЕРБ за Шумен

Сподели с приятели!

“Направихме много за четири години. Ще продължим да работим в интерес на гражданите!”, това заяви кметът на Шумен при представянето на листата на ГЕРБ за кандидати за общински съветници и кметове в община Шумен.

По думите му листата е балансирана между мъже и жени, млади хора, партийни членове, гражданска квота, хора от различни съсловия и представители на четири етноса.

В нея са включени 41 кандидати, сред които учители, лекари, юристи, икономисти, строители и архитекти, известни спортисти.

“Убеден съм в техните професионални възможности и експертни качества, защото те са работещи хора и са се доказали в своите професии.

Тук не бих искал да пропусна, че общинските съветници през изминалия мандат даряваха средствата, които получаваха като възнаграждения. За 4 години те са дарили повече от 100 хил. лева на детски градини, студенти, болни и социално слаби и нуждаещи се граждани”, посочи Христов.

Той бе категоричен, че ГЕРБ ще води позитивна кампания за предстоящите избори.

“Като политическа партия показахме, че можем добре да управляваме общината. И днес имаме какво да показваме. Мога не без самочувствие да кажа, че изпълнихме това, което обещахме преди четири години.

Оттук нататък ще продължаваме да надграждаме в интерес на хората. Не обещаваме неизпълними неща. Ще продължим да работим за Шумен, който се превърна в един от динамично развиващите се и проспериращи градове в страната”, посочи още Любомир Христов.

Shumenotblizo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *