Vanilla.bg е вашият доставчик на щастие!

Vanilla.bg е вашият доставчик на щастие!

Сподели с приятели!

Vanilla.bg e онлайн магазин за дамски бижута и аксесоари. Офисът ни се намира в центъра на Шумен, близо до х-л Мадара. Предлагаме безплатна доставка за всичките ни продукти, а за клиентите от Шумен тя може да се осъществи в рамките на същия ден, в който е пусната поръчката. Също така, поръчаните стоки могат да се вземат на място от нашия офис в центъра на града, след предварително обаждане по телефона.

Предлагаме голямо разнообразие от дамски бижута, аксесоари, сатенени и хавлиени халати, дамски чанти, различни подаръчни комплекти и др. Част от нашите най-продавани продукти са красиви поставки за бижута, луксозни тефтери и чадъри, които внасяме директно от Англия.

Основната мисия на Vanilla.bg е да осигури на клиентите си не само качествен продукт на разумна цена, но и да им подари приятно преживяване във всеки един момент от покупката: от контакта с нашия екип за обслужване на клиенти, през бързата доставка, до отварянето на пратката, която ние винаги се стараем да опаковаме с много грижа и внимание.

Ние сме млади, енергични и обичаме да се учим. Ходим редовно на обучения и семинари, следим новостите в нашата сфера и работим с доказани европейски и български доставчици, за да можем да предоставим на клиентите си най-доброто. Стараем се успешно и отговорно да развиваме нашия бизнес тук, в Шуменския регион, и да помагаме за съживяването на местната икономика.

Vanilla.bg е отличен вариант при избора на коледен подарък за дамите във вашия живот. По ваше желание ние можем да ви помогнем при избора на перфектния подарък, да го опаковаме красиво, да му добавим картичка с нежно послание и да го доставим от ваше име.
Можете да ни намерите чрез Фейсбук, Инстаграм или на нашия сайт.

Рекламна публикация

shumenotblizo.com

2 thoughts on “Vanilla.bg е вашият доставчик на щастие!

  1. Аз съм си купувал чадър за съпругата ми от тях и бях много доволен от целия процес на поръчка онлайн. Помня, че си говорих и писах с една мила дама.

  2. Направих няколко покупки от сайта и съм много доволна от качеството на стоките и обслужването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *